10 oktober 2010

Hamster wang

Ik heb behoorlijk wat last van de plek waar mijn verstandskies er uit geboord is. Het duurde erg lang vond ik tenminste dat de verdoving uitgewerkt was vrijdag. Na de eerste nacht is de wang aardig opgezwollen ondanks dat ik 3x 20 minuten heb gekoeld vrijdag avond. 

 

Heb voor 5 dagen antibiotica mee gekregen en die moet ik 4x per dag innemen...Verder moet ik na elke maaltijd de wond spoelen met zoutwater (dat is geen pretje, kan ik je zeggen). Voordat ik ga slapen neem ik nog zware pijnstilling zodat ik in de nacht uren kan slapen.

 

Eten gaat moeizaam. kan mijn kaken niet zover van elkaar doen, dus brood plet ik en doe ik 15 á 20 minuten over een broodje. Avondeten is wederom geplet broodje of aardappelpuree met zacht vlees... Voor de rest drinken kan ik gelukkig wel.

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

Commentaren

Een verstandskies trekken is meestal geen pretje. In mijn omgeving ken ik verschillende mensen die toch minstens een week erge last hadden na de ingreep.Het geneest niet zo snel. Ik hoop dat de medicatie zijn werk zal doen .Doe het maar rustig aan dat scheelt ook al een stuk als je rustig blijft en je niet zenuwachtig maakt.sterkte en een dikke knuff,meid!

Gepost door: magda | 10 oktober 2010

De commentaren zijn gesloten.