17 oktober 2010

Nieuw bankstel..?!?!

Ja ja ik ben gister middag maar liefst 2u op pad geweest. Meubelzaak in en weer uit, de ene nog duurder dan de andere,even zins ook niet altijd klantvriendelijk... Was bij enkele winkels dat de verkoper opdringerig over kwam.

 

Maar uiteindelijk heb ik wel meubelzaak gevonden die WEL klantvriendelijk was en mee denkend. Wil namelijk een hoekbank die een goede rugleuning, dat er hoger pootjes onder kan (dit omdat ik dan zelf ook op de bank kan en er weer uit geholpen kan worden) en de juiste stof. Maar helaas kon ik bij deze winkel niet boven etage bkijken omdat er geen lift aanwezig was erg jammer. Maar daarom ga ik woensdag met mijn ouders (en mijn neefje) opnieuw kijken. Mijn moeder weet wel goed wat ik mooi vind dat is erg handig in zulke situaties.

Maar ja moet komende week wel echt besluit nemen want er zit een levertijd op.

Het gaat goed komen, er komt een nieuwe bank... haha...

Gepost door BIANCA | Commentaren (3)

Commentaren

Hoop dat je je droombank vinden kan.
Fijne dag, liefs

Gepost door: danique | 18 oktober 2010

Ik hoop van ganser harte dat je woensdag dè bank van je leven zult vinden! Ik ben benieuwd.

Gepost door: magda | 18 oktober 2010

Het is leuk als je voor zo'n praktische zaken, die voor ons soms moeilijk te organiseren zijn, beroep kunt doen op familie of vrienden. Ik hoor het al, je trekt je goed uit de slag! Succes met je zoektocht naar een leuk en praktisch bankstel!

Gepost door: Rein | 19 oktober 2010

De commentaren zijn gesloten.