19 oktober 2010

bel ochtend gehad...

Het is echte erg aan het worden. Ik heb vanmorgen echt de halve ochtend aan de telefoon gezeten. Huidige gemeente gebeld hoe het zit met in-/uitschrijven. Moet mij eigen inschrijven in de nieuwe gemeente en dan duurt 5 werkdagen dat dan als burger in die gemeente woont. Heb de nieuwe gemeente ook gebeld.

Vragen omtrent hulpmiddelen aanvragen zoals; tillift,rolstoel,elektrische deuropeners, beugels, etc... Of ik dat nu al kan aanvragen of dat pas kan als ik daar ingeschreven sta.

De meubelzaak waar ik een leuke en mooie bank heb gezien gebeld of ze de bank naar beneden kon zetten zodat ik hem kon zien. Dit was niet mogelijk en verkoper belde (dit las ik later ook in de folder) dat die bank lager was dan de hoekbank die ik gezien had afgelopen zaterdag.

Vanmorgen ook afspraak gemaakt met emcart om mijn voorbanden te laten vervangen.

Gepost door BIANCA | Commentaren (3)

Commentaren

oei alles verloopt niet zoals voorzien. Spijtig toch.Niet zenuwachtig worden ,stap voor stap komt het wel in orde!

Gepost door: magda | 19 oktober 2010

Ai, best wel vervelend voor je! Maar blijven gaan hé, je zal dan achteraf zo blij zijn dat je er alle energie hebt in gestoken :-)

Gepost door: J. | 19 oktober 2010

Ook in België kunnen die dingen erg ingewikkeld zijn! Een suggestie : kun je van die mooie bank niet door je familie een digitale foto laten nemen en naar jou laten doormailen of zo? Natuurlijk op foto is niet hetzelfde als het werkelijk kunnen zien. En ik vraag me af of de voeten van de bank door een meubelmaker of zo niet kunnen verlengd worden? Als jij die bank de mooiste vindt, is het misschien de moeite waard om het allemaal uit te zoeken. Nu je er toch mee bezig bent, kun je er toch wat tijd, energie en misschien ook centjes in steken, daar is het belangrijk genoeg voor. Maar ook dat moet jij natuurlijk voor jezelf uitmaken, het zijn maar suggesties he.

Gepost door: Rein | 19 oktober 2010

De commentaren zijn gesloten.