22 oktober 2010

Verlangen naar ....

Deze blog post kwam tot stand door dat een bekende bezoekster een reactie achterliet bij een van de andere blogberichten.Bedankt voor de inspiratie "magda".

Het verlangen naar een nieuw begin begint inderdaad al te komen. Je begint je eigen te ergeren aan de kleinste zaken die in mijn omgeving gebeuren. Je kan minder verdragen, om het feit dat je weet dat je weggaat hier. Sluit mij eigen nog net niet op en dat zou ook niet goed zijn. Maar soms als ik in de avond richting de woonlocatie rij voor bakkie koffie dan vraag ik mij eigen af waarom ga ik eigenlijk? Echt gezellig vind ik het niet, er hangt na mijn idee een gespannen sfeer. Dan drink een bakkie koffie en dan ben ik met 10 á 15 minuten vaak wel weer terug thuis, kortom eigenlijk niet de moeite waard al zeg het zelf.

Verlangen naar iets nieuws is ook een nieuwe uitdaging. Nieuwsgierig naar hoe het zal gaan qua hulpvraag. Elke dag je eten koken (doe ik nu ook al bijna elke dag). Hoe de huisdieren reageren op hun nieuwe omgeving. Het gaat wel een strijd worden met de kat. Want ik heb straks weer gordijnen (heb nu rolgordijnen) en ze mag niet zonder een kleed op de nieuwe bank slapen. En het moeilijkste is dat ze eerste weken binnen zal moeten blijven om te wennen aan haar nieuwe woon omgeving.

Waar ik het meeste naar uitkijk is het feit dat ik geen vaste tijden meer heb om te douchen en dat ik voor bepaalde tijd in bed moet liggen. Kan straks zo ver dat gaat zelfstandig gaan wonen, dat ik hulp kan oproepen wanneer ik dat nodig heb. Echt gevoel van vrijheid.

Gepost door BIANCA in Verhuizing | Commentaren (1)

Commentaren

Ik ben blij dat ik je inspiratie gaf.En zie je wel dat je het allemaal al rooskleuriger inziet , lieve schat .Veranderingen brengen altijd een beetje stress mee.Het is allemaal nog een vraagteken hoe het daar zal zijn ,maar als je zelf al met een goed gevoel zit dan zal alles wel meevallen.Ik denk dat jij het vlug gewoon zal zijn ,maar dat je huisdieren zich meer zullen moeten aanpassen dan jij,hihi!
En wat lees ik nog:dat je bijna zelfstandig kan gaan wonen !Van vooruitgang gesproken ! Liefs en tot later.

Gepost door: magda | 22 oktober 2010

De commentaren zijn gesloten.