15 november 2010

SUPER WEEKEND GEHAD

afgelopen weekend was grandioos gewoon. vrijdag avond een welkoms spel en daarna tijd om de bedden zover klaar te maken dat we er zo in konden. Vrijdag avond lagen we er om 1.15u in ons bed. De taxi rit koste mij een hoop energie. Maar had vrijdag op zich zelf een hele drukke dag. Terwijl ik een taxi wou bestellen voor het weekend maar toen kreeg ik te horen dat de tillift (hulpmiddel) niet met de taxi mee mocht. Moest ik ook nog een tillift zien te huren en dit is naar enkele uren toch gelukt.

Zaterdags was ook super. in de ochtend voetreflex massage zalig. In de middag een workshops sollicitatie training en toppunt van het weekend kan ik wel zeggen, ik heb mijn alle EERSTE autorijles gehad... Echt fantastich om te doen. Wie weet in de toekomst.P1000610.JPG

En zaterdag avond hebben we heerlijk gefeest en werd het vroeg in ochtend dat we in bed lagen. Zondag ochtend waren er om 9.30u alweer uit. toen nog bij de afsluiting geweest. En om 14.00u weer terug naar huis... Weer met een aantal gegevens uitgewisseld om in de toekomst misschien eens wat af te spreken.

Gepost door BIANCA in Festivals & feestjes | Commentaren (1)

Commentaren

Blij te horen dat je zo'n geslaagd weekend hebt gehad! Dat kan een mens helemaal opladen he. Succes ook vrijdag met de ondertekening van het contract en de overhandiging van de sleutels. Eindelijk kan je nu echt aan de slag!

Gepost door: pelgrimpje | 16 november 2010

De commentaren zijn gesloten.