24 november 2010

Zakelijke dingen regelen

Het komt al aardig dichtbij zo de verhuizing, nog een kleine 3 weken. Maar ik heb voor vandaag zakelijke dingen gepland zoals televisie, internet, mobiel abonnementen daarvan het adres te wijzigen. Nu merk je eigenlijk pas waar je allemaal ingeschreven staat en waar je allemaal abonnementen op hebt.

ben gister opp pad geweest voor geschikte kookplaat. het kost helaas wel paar honderd euro's, maar ja dan heb wel inclusief montage. Als het weer mee zit komen ze van de week nog de boel opmeten in het neuwe huis.

Ga maar weer verder met adreswijzigingsbrieven type en printen,maar ik ga eerst lekker een wandeling maken met de hond.

 

Gepost door BIANCA in Verhuizing | Commentaren (2)

Commentaren

jaja je zit midden in de verhuis stress! Maar dat is leuke stress ! Er komen inderdaad veel dingen bij kijken maar je moet maar denken " als dit allemaal achter de rug is ,begin ik een nieuw leven." Krijgen we dan een klein blikje van je nieuwe "thuis"?

Gepost door: magda | 24 november 2010

Dat is inderdaad verrassend hoeveel erbij komt kijken bij zo'n verhuizing. Wat bij mij wel erg hielp is een lijst maken van alles wat er gedaan moest worden, overal waar ik sta ingeschreven en dergelijke. Zo heb je een makkelijk overzicht en kan je afstrepen wat je allemaal gedaan hebt.

Gepost door: anne | 06 december 2010

De commentaren zijn gesloten.