16 december 2010

5 dagen in nieuwe huis

Ik woon nu 5 dagen in mijn nieuwe huisje. Het is vreselijk wennen en de eerste dagen had ik echt zoiets "dahm waarom heb ik dit gedaan?" maar nu aantal dageen verder en huis steeds meer mijn eigen ik wordt voel ik mij langzaam al een beetje thuis. Maar voordat het helemaal mijn  thuis ben ik wel enkele weken verder. Gelukkig heb ik een aantal vrienden die een pep-talk hebben gegeven en sommige weten en kennen de situatie maar al te goed omdat ze zelf ook hebben meegemaakt.

Ik ben nu in de bibliotheek om dit te typen om het feit dat ik thuis nog geen internet heb en alleen kan internetten via mijn mobiel maar het schermpje is zo klein en dacht dan ben ik er ook weer eventjes uit. Gelukkig heb wel vanaf dinsdag middag weer tv. Dus heb ik wat meer tijd verdrijf en vermaak ik mij eigen over het algemeen goed. Ik heb genoeg dvd's om te kijken dus voorlopig vermaak ik mij eigen wel.

Als ik mijn fotocamera weer heb gevonden dan zal ik wat foto's plaatsen.

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

Commentaren

Ja een verhuis daar komt heelwat bij kijken en eer je goed en wel een thuisgevoel hebt, daar gaat wat tijd over heen... Ik heb het ook ondervonden. Fijn dat je de weg al gevonden hebt naar de bibliotheek en je verbinding met de buitenwereld via je blogje zo snel weer hebt opgenomen. Nog veel moed om alles uit te pakken en op zijn plekje te zetten! Dat zal al een heel ander gevoel geven. Alvast een dikke proficiat!

Gepost door: pelgrimpje | 16 december 2010

De commentaren zijn gesloten.