17 december 2010

Opzoek...

Ik ben heel blij dat de bibliotheek dichtbij is. ik kan wel internetten via mobiel maar het schermpje is dan wel erg klein en onnodig.

Wil graag mijn blog up to date houden althans dat probeer ik.Voorlopig ziet er wel na uit dat ik wel tijd heb om nog te komen bloggen. Verder geeft het mij wel de gelegenheid om de deur uit te gaan zolang ik thuis nog geen internet heb. Kan alleen nu niet bij iedereen die mijn blog bezoekt een reactie achter laten. Vanmorgen een gesprek gehad met locatie manager van het het project en een aantal zaken besproken en voor door de weeks ga ik er op tijd uit dat is tussen 8.30 - 9.00u.

Verder heb ik weer een aantal zaken geregeld zoals een inschrijfformulier voor huisarts en ben even wezen kijken bij een fysiotherapie praktijk maar helaas ziet het er niet naar uit dat ik wederom dichtbij huis fysio kan volgen of krijgen. Want ik doe die intensieve fysiotherapie jaren niet weggooien en heb dus wel voorwaarden die aanwezig moeten zijn, zoals oefen/loop brug en mini home trainer en therapeut die weet met spierziekte weet om te gaan.

Ik wens jullie een fijn weekend en hopelijk sneeuwt niemand in, haha....

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

Commentaren

Dag Bianca,ik kan je volgen als je zegt dat je nog wat moet wennen in je nieuwe woning en je nieuwe omgeving .Maar zachtjesaan zul je wel wennen en ik ben er zeker van dat je er graag zult wonen,want het beviel je toch toen je het eerst zag? Geniet van je weekend,hier ligt er veel sneeuw en het ziet ernaar uit dat we er nog meer krijgen.En zondag vieren we Kerst met de hele familie .Een weekje te vroeg maar het past voor iedereen en dat is het voornaamste .En daarbovenop gaan we een Witte Kerst hebben!

Gepost door: magda | 17 december 2010

De commentaren zijn gesloten.