21 december 2010

Witte sneeuw deken.

Op vele plaatsen is er een hoop sneeuw gevallen, zo ook hier. Was een prachtig gezicht als je van achter raam naar buiten keek, maar als je er door moet om de hond uit te laten of eventuele boodschappen te doen dan is het knap irritant want je neemt vreselijk veel bagger mee naar binnen. Vervolgens als je dan eventjes ergens in huis stil staat dan heb je enorm plas gesmolten sneeuw onder je rolstoel liggen.

Vrijdag avond heeft de boven buurman wel wat sneeuw geruimd maar er was niet voldoende om het pad sneeuw vrij te houden en zaterdag op zondag heeft wederom flink gesneeuwd.

Heb van het weekend de sneeuw geregeld weg gedweild in huis en geprobeerd om dan ook even een half uurtje ergens stil te blijven staan zodat ik maar op een plek hoefte op te dweilen. Maar de hond is helemaal gek in de sneeuw en weet niet meer van ophouden en rent dan ook heerlijk heen en weer.

Het is inderdaad prachtig als je de deur niet uit hoeft, maar ja dat moet ik wel en begin het dan ook wel vervelend te vinden die witte sneeuw deken...

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

Commentaren

Kan me voorstellen dat je het zat bent, ik ben er ook zat van,
het is hier al een paar dagen spiegel glad,
het strooizout is op alleen op de kruisingen strooien ze wat zand met wat steentjes er in,
he meissie succes in je nieuwe huis, gaat vast lukken hoor,
en ik wens je hele fijne feestdagen,
geniet ervan,

liefs que.

Gepost door: que | 22 december 2010

Het is mooi als je achter het raam naar buiten kijkt.Maar als je er dagelijks door moet dan verwens je die sneeuw al vlug .Toch moet ik toegeven dat ik geniet van al dat wit . Maar ik heb mijn voorzorgen genomen en voor de sneeuwval een heleboel boodschappen binnengesleurd.Ik kan er wel even tegen! Zo maak ik ook mijn woning niet vuil,hihi.

Gepost door: magda | 23 december 2010

De commentaren zijn gesloten.