28 december 2010

Komt uiteindelijk goed

Het wonen opzich begint al aardig te wennen en het oproepen van ADL-hulp gaat ook steeds beter.

Alleen buitenshuis heb ik mijn draai nog niet helemaal gevonden. Ik heb nog geen plaatselijke taxi vervoerspas en ik wil wel gaan rijden maar de fietspaden worden enorm slecht schoon gemaakt. Je glibbert alle kanten op. Maar nu de hond ivm het vuurwerk bij mijn ouders logeert kan ik wel op onderzoek uit.
Het is wel toeristische plek dat heb ik al wel gemerkt dat het een toeristen gebied is en daardoor in de winter maanden stil is. Maar ja dat maakt ook niet uit.


Zodra alles thuis qua hulpmiddelen op orde begint te komen en alle andere romp slomp is geregeld dan ga ik heus wel wat doen. Ik ben geen type die stil zit en dat dan ook zeker niet ga doen.Ik ga heus wel iets doen in de zin van een studie/cursus, werk of vrijwilligerswerk.

De aanvraagformulier voor hulpmiddelen had ik begin december van de gemeente weer terug gestuurd gekregen van de gemeente, omdat er wat onbrak.  Die medisch gegevens die onbraken heb ik inmiddels binnen en heb het vanmorgen opnieuw terug gestuurd naar de gemeente het kan zeker nog wel 8 tot 12 weken deuren voordat alles in behandeling is.  Waarom het zo lang moet duren geen idee. 

Ik ben er gister middag achter gekomen dat mijn internet provider de verhuizing naar het nieuwe adres zonder enige aanleiding heeft geannuleerd. Ik was (en ben nog steeds woest) behoorlijk over de rooie gisteren. Daarom heb ik besloten om ondertussen dat hun achter proberen te komen wat er precies is fout gegaan. Ben ik opzoek tocht gegaan naar een andere internet provider maar ben er nog niet helemaal over uit. Mocht je tips hebben plaats het reacties alsjeblieft.

tot volgende keer!!!

Gepost door BIANCA in Mijn conditie | Commentaren (2)

Commentaren

Hey Bianca, toen wij verhuisd waren van Stabroek naar De Panne, verliep de verhuis vlekkeloos bij ons, ook qua provider. Zodoende zijn wij nog steeds ' telenetters 'gebleven ... ;-))

Hoop dat alles vlug in orde komt
want zonder internet zitten ...
is niet meer te doen tegenwoordig ... ;-)


Prettig Eindejaar ... !

Gepost door: klaverke | 28 december 2010

Hey Bianca, ja ook ik kom momenteel niet buiten, 'k vind het veel te gevaarlijk. Goed dat je hond is uit logeren, dan moèt je niet perse buiten als je niet wilt. Wat betreft je provider, ken je de reden waarom ze de aansluiting hebben stopgezet? Misschien is er een vergissing in het spel. Ik weet dat je moet oppassen met te veranderen van provider, als je nog vastzit aan een contract, loop je het risico om een vergoeding te moeten betalen. Het is nu wel zo dat ze het zelf hebben stopgezet, maar ik zou me toch eerst een goed informeren als ik van jou was vooraleer je een ander contract tekent of aangaat. Het komt vast in orde, want providers zijn er genoeg, of anders wordt de vergissing rechtgezet. Spijtig dat je er wel allemaal achter moet lopen en informeren, ik wens je veel goede moed hierbij, maar die heb je, ben ik zeker van.

Gepost door: pelgrimpje | 28 december 2010

De commentaren zijn gesloten.