29 december 2010

Terug blik

Ik heb de feestdagen gezellig bij de familie doorgebracht. Maar helaas werd ik gevat door enorm verkoudheid en heb ik de eerste nacht enorm slecht geslapen. We hebben gezellig op de kerstavond geborreld met het gezin met aanhang en neefjes. 1e kerst avond gezellig gegeten bij mijn zus... En op de 2e kerstdag ben ik in de middag weer terug gegaan naar mijn eigen huis.

 

Het waren gezellige dagen. Met oud & nieuw heb ik geen idee wat ik ga doen. Ik kan niet weg omdat de landelijke taxi maar rijdt tot 20u en op nieuwjaarsdag pas om 9u weer begint. Ik kan niet zomaar ergens blijven slapen. Dat maakt mij soms wel pissig om het feit dat ik dan niet weg kan naar vrienden of familie. Maar de meeste vrienden hebben het zelfde en hebben al wat afgesproken met andere om te gaan doen. Hun goed recht uiteraard. Maar ik had mijn "beste" vriendin uitgenodigt maar voor de zoveelste keer laat ze niks van haar horen. Heb nu al bijna 3 weken niks van haar gehoord. Geen enkel smsje,belletje, etc...

 

Ik moet verder en ga niet op haar zitten wachten maar had wel wat meer support van haar verwacht... het is niet anders en ik ga nu ook niet meer energie insteken te vaak gedaan.

 

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

Commentaren

Kerst is al meegevallen en oud en nieuw zal ook wel goed verlopen. Natuurlijk is niks zo vervelend als een vriendin die niets van zich laat horen.En het is zeker frustrerend als je zo afhankelijk bent van anderen zoals met dat vervoer.
Maak er toch maar een leuke oud en nieuw van. En voor 2011 wens ik je een gelukkig jaar in je nieuwe stek.

Gepost door: magda | 29 december 2010

Ik duim mee opdat je iets vindt om te doen met eindejaar. Zelf ga ik naar een gebedswake. Dit is de eerste keer dat ik dat met oudejaar doe. Ik heb enkele keren oudejaar alleen doorgemaakt en al maakte ik van de nood een deugd en maakte ik het mezelf gezellig, was het gevoel daaromtrent wel dubbel. Misschien kun je iemand uitnodigen bij jou thuis, één van je buren bijvoorbeeld of iemand van wie je weet dat hij/zij dan ook alleen is. Ik duim alvast!

Gepost door: pelgrimpje | 30 december 2010

De commentaren zijn gesloten.