31 december 2010

Wel of niet ziek?

Ik ben al meer dan een week aan het snotteren en hoesten. De nachten lang wakker liggen omdat je telkens in een hoestbui beland. Maar gister er toch versandig aan gedaan even de huisarts te bezoeken. De huisarts begon te lachen en zei dat ik de 10e patient ben met verkoudheids klachten, maar ik zeg recht voor raap "ja maar ik pas als ik vele nachten heb wakker gelegen en dat ik geregeld mijn airstack (lucht stapelen in de longen) gebruiken". Ik heb de arts kunnen overtuigen dat ik moet oppassen met luchtweg infecties dat ik een long inhoud heb minder dan een melk pak. Heb nu antibiotica gekregen 2x per dag, helaas mogen we vanavond geen borrel nemen om het nieuwe jaar in te luiden.

 

Hopelijk wordt ik niet ziek zodat ik vanavond er vroeg in bed lig. Hoop dat ik vanavond even er op uit kan want het is hier aardig mistig aan het worden.Wie weet klaart het nog op.

---------------------------------------------------------

Gistere heb ik zo'n gezellige dag gehad. Een kennis die tevens kwam voor sproei-/föhn installatie van het toilet. Kwam met het hele gezin. Was erg gezellig de middag tot begin van de avond. helaas is het niet met de sproei-/föhn installatie aan te sluiten maar van het weekend wordt er wederom naar gekeken.

bedankt voor de gezellig dag!!! Tevens die tattoo gaan we wel samen zetten hé?!?!

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.