08 januari 2011

Vin Diesel avond

Vanavond komen er 2 films van acteur Vin Diesel op RTL5. Ondanks dat ik de films al een aantal keren heb gezien zijn ze wel goed.

Babylon A.D.

Actiefilm : Toorop is een oud-soldaat die nu als huurling werkt. Voor een nieuwe klus moet hij de mooie Aurora van Rusland naar Amerika begeleiden. Hij weet niet dat de vrouw een organisme bij zich draagt dat de wereld moet veranderen. Zijn klus loopt dan ook geheel anders dan verwacht.

--------------------------------------------------------------------------------------

A man apart

Actiefilm: De voormalige criminelen Sean Vetter en Demetrius Hicks bestrijden als DEA-agenten de invoer van drugs vanuit Mexico. Zij slagen erin drugsbaron Lucero achter de tralies te krijgen, maar diens plek als baas van het kartel wordt al snel ingenomen door een zekere Diablo. Deze keiharde gangster laat Seans vrouw vermoorden. Sean en Demetrius zetten alles op alles om Diablo te pakken te krijgen en moeten daarbij zelfs de hulp inroepen van de gedetineerde Lucero.

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (2)

Commentaren

Al goed dat je de bank tijdig had staan. Waarschijnlijk heb je bij het zien van deze films aan de bank gekluisterd gezeten he.
Nog een aangename zondag Bianca.

Gepost door: Dreke | 09 januari 2011

Ik geloof niet dat het mijn genre van film is,maar goed het voornaamste is dat jij er van genoten hebt!;-)

Gepost door: magda | 10 januari 2011

De commentaren zijn gesloten.