12 januari 2011

uuh het is NIET discrimineert bedoelt maar....

Van de week was ik op zoek naar buurtcentrum waar ik eventueel wat vrijwilligerswerk zou kunnen doen en misschien wat activiteiten maar er werd door oudere dame gezegd tsja het is discriminerend bedoelt hoor maar dat gaat niet want je zit een rolstoel. Maar je zou wel met de ouderen kunnen dansen/bewegen.... Halloooooooooooo !!!!!!!!! Daar vraag ik toch niet om .... blablabla... Was er gelijk al klaar mee. Hoe bedoel je discriminerend over komen.

Het was een domper maar graag of niet... Ga deze maand misschien even naar de middelbare school in de buurt waar ik mijn netwerk voor gastlessen / informatieve clinic's voort kan zetten samen met de hond.

 

Verder gaat het goed. Ik heb toch besloten om de komende tijd ondersteuning te nemen. Heb al een bureau/instantie die mij hoogswaarschijnlijk wil helpen. Binnenkort is er een intake gesprek.

 

Huishoudelijk hulp komt er binnenkort ook aan. De gemeente heeft van de week meerdere malen daarover gebeld en heb mijn voorkeur van instantie aangegeven en gelukkig hebben zij  daar al contacten. Heb alleen geen idee hoeveel uur ik hulp krijg per week. dat is verder afwachten.

 

Als alles mee zit heb ik volgende week thuis internet!!! YEAH...!!!

 

Langzaam gaat het allemaal op zijn pootjes komen en dat voelt verdomd kan ik jullie vertellen. En heb verder ook al gekeken naar eventuele cursussen om te doen. Staat wederom ook goed op je CV voor straks als ik toe ben aan de volgende stap...

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

Commentaren

jaja je komt er wel hoor en laat je niet ontmoedigen door plompe woorden van iemand die het wellicht niet zo bedoelde..

Gepost door: magda | 12 januari 2011

De commentaren zijn gesloten.