26 januari 2011

toch geen afspraak

het is een rare dag vandaag ik was helemaal er van overtuigd dat ik van morgen gesprek zou hebben blijkt het een afspraak voor volgende week woensdag te zijn... Ja mensen verder gaat alles wel goed, hoor. Morgen komt de huishoudelijke hulp en in de ochtend heb ik daadwerkelijk een afspraak dat weet ik wel 100 % zeker...haha. Dit omdat ik daarvoor vroeg uit moet namelijk...

 

Zo heeft iedereen wel eens wat. Ben je ergens druk mee bezig dan gaat de telefoon weer af. Verder hou ik mij eigen wel bezig met telefoontjes etc... Trouwens ik heb vandaag ook revalidatie centrum gebeld of ik daar te recht kan voor geschikte fysiotherapie. Ik moest wel het een ander door sturen... dus dat gaan we dan ook maar doen.

 

Verder geen concrete afspraken of plannen voor de rest van de week. Maar hou mij eigen wel rustig in die zin dat ik lichamelijk aardig kapot ben van de afgelopen weken. Dit komt door de gehele verhuizing, alle nieuwe dingen die op je afkomen. Ik heb mijn internet opgezegd bij Alice en volgende week krijg ik weer een internet pakket van een andere provider...Alice is qua verbinding goed maar de service is regel recht een drama en dan druk ik het nog zachtjes uit.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.