20 februari 2011

Vervolg WMO

Ik heb donderdag 10 februari een huis bezoek van gemeente afdeling WMO. Deze mevrouw was erg vriendelijke en begripvol. Het gaat nu ook wel snel eigenlijk. Maandag 21 febr. komt emcart al voor een aantal aanpassiingen van de hulpmiddelen die ik al heb en vrijdag 25 febr komt de adviseur van emcart voor de nieuwe hulpmiddelen. Echt wel snel maar je hebt de hulpmiddelen dan nog niet.

Zo kreeg ik van die zelfde mevr. te horen dat ik de verhoogde toilet pot wel vergoed krijg omdat ie +10cm hoger is dan de standaard hoogte van een toiletpot. Het scheelt weer 150,- euro die kan weer in mijn zak steken.

Maar ik ben er wel helemaal blij mee. want die uitleen hulpmiddelen wordt je ook niet vrolijker van.  Alleen dan tegen mei/juni wordt het tijd voor ander hoog/laag bed van het ziekenfonds. Hoop ik...

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (1)

Commentaren

joepié het gaat vooruit! Daar word je toch helemaal vrolijk van hé! Nu maar hopen dat de hulpmiddelen effecief geleverd worden. Liefs en maak jij er maar een mooie week van,want het weer zal het niet doen voor jou hoor.Ze voorspellen nog altijd niet de lente!

Gepost door: magda | 20 februari 2011

De commentaren zijn gesloten.