25 februari 2011

Vakantie al geboekt?

Vele hebben het allicht al gedaan of het is in de planning om een vakantie te gaan boeken. Nou ik heb mij eigen wederom opgegeven voor een weekje Texel in september. Hopelijk ben ik de gelukkige die weer mee mag (en soort van lootjes trekken en kijken hoevaak iemand mee is geweest). Ben al meerdere malen mee geweest maar dit jaar als ik mee mag daat de hond ook mee... Dat lijkt mij echt geweldig.  Dus wie weet en als ik niet mee kan dan ga ik lekker dagjes weg en neem ik hem ook lekker mee.

Waar gaan jullie zoal heen op vakantie? En wordt het zonnig of gaan we naar het koude opzoeken?

Ik ben al wel aan rond kijken voor volgend jaar. Ja soms moet je er op tijd bij zijn om te boeken voor een mooi plekkie.

 

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (2)

Commentaren

Hopelijk mag je genieten in Texel. Succes

Gepost door: vakantie-kriebel | 25 februari 2011

Hopelijk is de beet door je poes genezen .Goed ontsmetten hoor!
Ik hoop dat je het goede lotje trekt en dat je meekan naar Texel. Maar anders ga je ook wel een paar prettige dagen hebben denk ik.
Zelf ga ik al twee jaar niet meer op vakantie .Mijn man is ernstig ziek geweest en ver kan hij niet meer weg . Als het dit jaar enigszins kan zou ik erg graag nog eens naar de Ardennen willen. We hadden er jaarlijks een heerlijke vakantie samen met de kleinkinderen. Ach ik kan ook genieten thuis hoor .Van zodra het mooi weer is nestel ik me op het terras achteraan de tuin en wordt er buiten gewoond en genoten.En ...ik woon tegen de zee ,dus daar kan ik ook altijd heen hé.

Gepost door: magda | 25 februari 2011

De commentaren zijn gesloten.