28 februari 2011

Nieuwe week

Vanmorgen was het voor mijn erg vroeg. 8u mijn bed uit want de nieuwe huishoudelijke hulp kwam om 9u. De vorige huishoudelijke hulp vol deed niet. Erg jammer, maar de nieuwe hulp was verbazingwekkend snel en ze heeft uitstekend werk gedaan, hopelijk houdt ze die snelheid vast.

Verder een rustige dag gehad. doordat ik zo vroeg er uit was ben ik wel moe. Kon ook echt niet wakker worden, zelfs niet naar 2 bakkie koffie... Kan gewoon niet op tijd naar bed, want dan wil ik dit of dat nog even doen. Ben een echte avond/nacht mens. Gelukkig wordt het nu langzaam aan wel steeds langer licht dat je meerdere lange wandelingen kan maken met de hond.

Dat hebben we vandaag ook zeker gedaan en het was wel koud maar heerlijk. Vanavond lekker voor de tv hangen... wens jullie een fijne avond...

 

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (1)

Commentaren

Dat stemt een mens vrolijk als je een goede hulp hebt! Ik heb sinds kort ook een huishoudhulp ,een halve dag per week.Ze doet het fantastisch en voor mij is dat een hele verlichting van het huishoudwerk want ik heb een groot huis met vier slaapkamers op de verdieping.Mijn man kan praktisch niets meer dus is een hulp erg welkom.En daarenboven klikt het tussen ons.

Gaan wandelen zit er hier vandaag niet in want het is mistig en miezerig en op de koop toe nog koud ook.Gisteren ben ik in Brugge gaan wandelen ,het was toen droog maar ook koud .

Gepost door: magda | 28 februari 2011

De commentaren zijn gesloten.