10 maart 2011

Een vreselijke klap in m'n gezicht

Het is geen goed nieuws mensen, ga er even goed voor zitten.

Vandaag was het weer de dag voor longfunctie controle in het UMC te Utrecht. Had wel de nodige spanningen want de vorige controle was het niet zo goed.
Vandaag was het wel iets piets ie verbetert maar de bloedwaarde waren te hoog. Ik heb wat last van vermoeidheid en ben geregeld 's nachts 1x wakker. Dit kunnen tekenen zijn van zuurstof te kort in de nacht. Binnenkort wordt ik voor korte tijd opgenomen in speciaal centrum voor thuis beademing (genaamd AVA). Het is om te zien of ik in de nacht beademing nodig heb.
Dit is een vreselijk klap in je gezicht ondanks dat je weet dat het minder gaat en dit gebeuren kan. Maar toch komt het hard aan.

Ik heb veel gehuild en was aardig van slag vanmiddag. Maar probeer het beste er maar van te maken. Positief blijven is mijn motto en dat zal ik zeker dan ook blijven doen.

Heb weinig aan medelijden maar steun kan ik wel gebruiken.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking, Mijn conditie | Commentaren (3)

Commentaren

Hallo Bianca, ik wil je zeker steunen hoor. In uw plaats zou ik ook niet graag medelijden krijgen, dit begrijp ik heel goed. Wie weet misschien valt de uitslag nog mee in het AVA. 'k Wens jou veel moed voor die opname en ik hoop dat je ook de steun hebt van familie of vrienden.
Misschien is er niets abnormaals aan dat je tijdens de nacht wakker wordt. En anders is het ook beter dat je weet waar je aan toe bent, denk ik.

Gepost door: pelgrimpje | 10 maart 2011

Dag Bianca,
Mijn vrouw is een chronische pijnpatiënt en krijgt ook voortdurend te maken met teleurstellingen en steeds meer beperkingen. Haar motto is:
"Niet treuren om de dingen die je niet kan of hebt maar genieten van de dingen die je wel kan of hebt".
Ze is enorm positief, dat ik zelfs niet begrijp waar ze soms de kracht vandaan haalt.
Hopelijk kan jij haar motto volgen.

Gepost door: vakantie-kriebel | 11 maart 2011

och lieve kind , ik steun je in gedachten en hoop dat het allemaal beter afloopt dan jij nu vreest. Het is wellicht voor je bestwil dat ze dit nu gaan doen. Dus de moed niet laten zakken en denk er aan dat iedereen het beste voor je wilt !Bekijk de opname op die manier.

Gepost door: magda | 11 maart 2011

De commentaren zijn gesloten.