13 maart 2011

'Clown' berooft pinner

In Hengelo heeft een als clown geschminkte man zaterdagavond een 65-jarige pinner beroofd. De man uit de Overijsselse plaats had net 250 euro uit de geldautomaat getrokken en in zijn zak gestoken, toen hij van achteren werd vastgegrepen bij zijn borst en keel.

Nadat de in het zwart geklede overvaller het geld had gepakt, duwde hij zijn slachtoffer van zich af en rende weg. Het slachtoffer viel door de duw tegen het gebouw naast de geldautomaat aan en raakte lichtgewond. De dader, wiens ogen wit geschminkt waren, is volgens de politie tussen de 20 en 25 jaar.

Het voorval vond plaats rond 22.00 uur plaats op de Boekeloseweg bij de kruising met de Industriestraat. De politie zoekt getuigen.

nieuws.nl/13 maart 2011

Mijn reactie: Vind in het donker pinnen sowieso al eng. De dader is wel orgineel als je schminkt als clown... Maar ja beroofd worden door iemand is al erg maar dan ook nog geschminkt als een "clown"  is helemaal erg.

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (2)

Commentaren

Het is inderdaad gevaarlijk om in het donker geld uit de automaat te halen. Het is ook altijd beter overdag én binnen in de bank te gaan geld te halen uit de automaat, in plaats van een toestel die buiten staat.

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 13 maart 2011

Wel ja, aan preventie doen door aan je veiligheid te denken, is de boodschap natuurlijk. Sommigen zijn wel erg naïef of onbedacht op wat er 'normaliter' kan voorvallen. En een clown? Tja, we leven zowat in een circus. Toch? ;-) Fijne week, Bianca!

Groetje

Gepost door: Willy | 14 maart 2011

De commentaren zijn gesloten.