30 maart 2011

Jongen schopt katje dood

Een zevenjarig meisje uit het Engelse Plymouth heeft gisteren een emotionele oproep gedaan. De kleine Tia Duke wil koste wat kost de daders opsporen die haar kat, een kerstcadeautje van haar mama, de dood hebben ingejaagd.

,,Ze waren mijn Tasmin hard aan het pesten. Vervolgens nam een tiener een aanloop en trapte haar in de lucht alsof ze een rugbyball was," vertelt het getraumatiseerde kind aan The Daily Mail.

Buren zagen de feiten gebeuren en spoedden zich naar het beestje. Alle hulp kwam echter te laat, de vier maanden oude Tasmin was op slag dood. ,,Ik weet dat Tasmin er nu niet meer is, maar ik wil dat de daders gepakt worden zodat ze geen andere dieren meer lastigvallen," zegt het meisje. Na het incident sloegen de daders op de vlucht.

De politie veroordeelt de voorlopig onbekende dierenbeulen. ,,Wie zoiets doet, is gewoon ziek in het hoofd. Een getuige heeft de kat horen schreeuwen. Tasmin zou 12 meter verderop zijn neergekomen. Natuurlijk kon het beestje dat niet overleven. Vier jongeren van rond de 15-16 jaar zouden betrokken zijn geweest bij het incident."

 
 
ad.nl / 30/03/11
Mijn reactie: je zou die tieners zelf ook zo'n trap onder hun kont geven en 12 meter verder op neer laten komen... Hoe dan ook het meisje heeft groot gelijk straffen die handel! 

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (1)

Commentaren

ach daar ben ik even niet goed van. Ze moesten zelf een schop onder hun kont krijgen! Van die telefoonfraude ,daar circuleren mails van. Zelf kreeg ik ook al zo'n telefoontje en ik heb onmiddellijk dichtgegooid.groetjes!!!

Gepost door: magda | 30 maart 2011

De commentaren zijn gesloten.