19 april 2011

Een dollar voor elke dag huwelijk...

 

Arthur Schumacher uit het Amerikaanse Raleigh heeft zijn vrouw verrast met een origineel cadeau voor hun huwelijksdag: een dollar voor elke dag dat ze getrouwd zijn. Aangezien het koppel elkaar 49 jaar geleden het jawoord gaf, ging het om een fors bedrag van 17.885 dollar.

'Ik ben schrikkeljaren vergeten, dus ik ben je nog wat schuldig', bekende Schumacher aan zijn vrouw Jeanette. 

Om het kapitaal te vergaren bracht Arthur  dagelijks een groot deel van de dag door in zijn auto om de dollarbriefjes van de bank te halen. Arthur mag zelf niet meer achter het stuur zitten en dus moest zijn dochter hem de laatste jaren 60 kilometer heen en weer rijden. Al die tijd moest hij de ongeruste telefoontjes van zijn vrouw ontwijken over waar hij zich bevond. 'Maak je geen zorgen, ik kom terug', zei hij steeds.

Blind date
Het koppel leerde elkaar kennen toen Arthur van iemand het telefoonnummer van Jeanette kreeg. De blind date die volgde was een succes en het was liefde op het eerste gezicht.

Arthur ging het leger in en hij kreeg van Jeanette een vliegtuigticket naar huis toen hij in zijn Duitse legerbasis een maand vrij kreeg. 'Voor de 30 dagen voorbij waren, zei ik: 'laten we trouwen', vertelt Schumacher aan ACB News. Het stel kreeg drie kinderen en drie kleinkinderen.

150 bundels
Toen Arthur vorige week eindelijk thuiskwam van zijn dagelijkse rit naar de bank, vrroeg hij zijn Jeanette om met gesloten ogen in de woonkamer te gaan zitten. Even later lagen er 150 bundels dollarbriefjes voor haar neus.

Het geld staat inmiddels weer veilig op een bankrekening en Arthur is benieuwd wat zijn vrouw ermee gaat doen. 'Misschien gaan we op cruise', zegt hij hoopvol.

 
 
 
15/04/11 -> ad.nl
 
Mijn reactie: wel een leuke spaar idee, maar toen ik koptekst voor het eerst las dacht ik dat het omkoping zou gaan. Maar nee, echt leuke verrassing voor die vrouw, maar zou ook wel zo iets hebben wat gaat ie elke dag toch doen.

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.