19 april 2011

Vader sms't dat hij dood,om onder alimentatie uit te komen

Een vader van 8 kinderen, bij 8 verschillende vrouwen, heeft gedaan of hij dood was om onder de alimentatie voor een 9de kindje op komst uit te komen. Hij stuurde een sms'je met 'Keith is dood' naar zijn zwangere ex-vriendin.

Keith MacDonald gebruikte de telefoon van een vriend om het sms'je te sturen. Met doen of hij dood was wilde Keith voorkomen dat hij nog eens 5,6 euro per week aan alimentatie moest betalen, zoals hij dat doet voor zijn andere 8 kinderen.

Contact verbroken
De ex-vriendin in kwestie, Clare Bryant (22), probeerde MacDonald te bellen na het sms'je, maar die nam niet op. Ook ziekenhuizen in de buurt en de politie konden haar niet verder helpen. Na 2 weken ontdekte Bryant dat haar ex-vriend nog in leven is. Ze wil 'niets meer met hem te maken hebben'.

Ontkenning
MacDonald ontkent zelf dat hij de vader is van 8 van zijn 9 kinderen. 'Ze hebben een andere haarkleur dan ik,' verklaart hij. MacDonald zou mogelijk 15 kinderen hebben, bij 14 moeders. Hij was 15 toen hij voor het eerst vader werd. Bryant beviel vorig jaar in april van zijn 8ste kind.

 
 
 
15/04/11 ad.nl
 
Mijn reactie: Dan ben je ziek in je hoofd.Wel de lusten maar niet de lasten. Castreren met die handel zou ik zeggen.

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.