07 juni 2011

Blog leventje ligt op zijn gat...

Tsja soms ligt blog leven eventjes op zijn gat. Dit heeft verschillende redenen. En die redenen zij geheim dus wil ik ze graag met jullie delen.

* ik ben sinds deze week begonnen met de studie PDB (= praktijk diploma boekhouden) en het valt niet mee.

* ik ben aan groot opruiming bezig. In de zin dat ik het een en ander op marktplaats heb gezet om te verkopen. (ik heb nog 2x één persoons logeer bed in de aanbieding,hihi... 2x staande heksen van zo'n 50 cm groot met blij keepjes... etc....

* mijn nieuwe hoog/laag bed komt a.s. donderdag en moet ik weer regelen dat de leen voorziening die zelfde dag ook op wordt gehaald.

* huishoudelijk hulp doet niet wat ze moet doen en ben druk bezig om via PGB (=persoons gebonden budget) huishoudelijk hulp te regelen. Vrijdag komt er iemand op gesprek hiervoor. Heb vanmiddag informatie pakket aangevraagd en dat zou opgestuurd worden.

* verder moet ik momenteel prioriteiten stellen wat nu echt belangrijk is en wat ik daadwerkelijk nodig heb ook aanschaf of doe.

* daarnaast heb ik nog een trouwerij(en) voor de boeg en mijn eigen verjaardag natuurlijk dat ook al aardig opschiet...

Kortom druk,druk en nog eens druk... maar ja verder gaat het prima. met nachtelijke ondersteuning gaat prima. Wordt uitgerust wakker en het gaat zo goed dat ik mij eigen goed voel overdag om dingen te ondernemen. De tijd vliegt voorbij zo ook nu ik ga zo maar eens de hond uitlaten en dan poedelen dan vertrekken naar dromenland...

Gepost door BIANCA in Mijn conditie | Commentaren (3)

Commentaren

Ja als ik dit allemaal lees heb je een druk leven maar het klinkt allemaal héél goed. Natuurlijk heb je prioriteiten en als bloggen daar niet bij is moet je dat op een laag pitje zetten. Ik hoop dat je toch af en toe nog eens langs komt! Liefs.

Gepost door: magda | 07 juni 2011

Ik wens je veel plezier en succes met alles wat je doet en zoals Magda hierboven schrijft, kom af en toe maar eens langs op m'n blogje. Liefs

Gepost door: Chrisje | 08 juni 2011

Hallo Bianca
'k Ben nog eens komen bijlezen.
Je hebt het behoorlijk druk lees ik en dat is alleen maar toe te juichen!
'k Wens jou veel moed voor je studies. Als je er een tijdje uit bent geweest, weet ik dat het niet makkelijk is om de draad weer op te nemen. Veel succes, zou ik zeggen!
Blij ook te horen dat de slaap beter is en dat daardoor de kwaliteit van je leven ook verbeterd is.
Groetjes en .... we zien verder wel!
Martine

Gepost door: madame la marquise | 09 juni 2011

De commentaren zijn gesloten.