19 juni 2011

Alstublieft laat fokus bestaan...

U steun is hard nodig,

Alstublieft, laat mensen met een lichamelijke beperking zo zelfstandig mogelijk blijven wonen en help mee om het kabinet een HALT toe te roepen.

De plannen van de overheid zijn om het Fokuswonen vanaf 1 januari 2012 onder te brengen in de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) betekenen een bedreiging voor de vrijheid van cliënten om zelfstandig te kunnen wonen en leven. Wilt u dat ook na 1 januari 2012 mensen met een lichamelijke beperking zelf mogen bepalen waar ze willen wonen en hoe ze willen leven?

Inmiddels kunnen ruim 1300 mensen met een lichamelijke beperking op 94 plaatsen in Nederland onafhankelijk wonen midden in een gewone woonwijk, met assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) op afroep en aanwijzing. En dat 24 uur per dag.

Dit fokuswonen is dus van levensbelang omdat voor hen het enige alternatief is weg te kwijnen in een verpleeghuis.

Steun ons alstublieft door de petitie te tekenen op de volgende website www.fokuswonen.nl/steunen.

Ik probeer de petitie van Fokuswonen weer een nieuw leven in te blazen zodat de handtekening nog meer worden want we hebben al zo'n 32.000 is veel maar er kan altijd meer bij. wees creatief en help mee... vraag bijvoorbeeld buren, kennissen, familie, collega's, etc... of ze willen teken het is nog geen 2 minuten werk (alsjeblieft mede bloggers zouden jullie de petitie ook willen tekenen? Je helpt mij en ruim 1300 andere fokus clienten om zo zelfstandig mogelijk te blijven wonen)

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

Commentaren

Bianca ik duim dat er nog héél veel mensen de petitie steunen. kheb het geprobeerd maar mijn pc loopt iedere keer vast op die petitie. Dus doe ik het liever niet om geen schade aan mijn pc te krijgen.In elk geval veel succes met deze actie!!

Gepost door: magda | 19 juni 2011

De commentaren zijn gesloten.