12 augustus 2011

Het lijkt soms wel of wat je wilt niet kan bereiken...

Heb vandaag echt zo'n dag van bah waarom kan ik niet bereiken wat ik wil... Zoals jullie hebben gezien maak en laat ik tegenwoordig mijn creativiteit zijn vrije loop. Ik maak van alles en vind ik het erg leuk dat er mensen zijn die mijn werk waarderen en mijn creativiteit kopen voor paar euro's. Dit is ook dan niet het probleem dat ik voel of heb.

 

Het is nog al ingewikkeld en het is ook apart zeg maar. Ik ga NIET in details treden. een jongen erg aantrekkelijk en meer dan leuk vinden terwijl die jongen al een relatie heeft, dat is op zijn zachts gezegd klote. Verlangen naar die ooo zo leuke jongen lijkt eeuwen te duren en het lijkt hopeloos (volgens mij). Ik probeer hoe dan ook mijn leven wel te blijven leiden maar hij blijft in mijn gedachten rondspoken... Het rare is dat hij mij ook erg leuk vind en dat ie mij aantrekkelijk en sterke vrouw vindt. Pfff........ Het is echt frustrerend en is gewoon moeilijk. Het liefst wil ik zo min mogelijk aandacht geven en dan laten merken dat ik ook zonder hem kan. Maar zoals ik net schreef hij spookt rond in mijn hoofd.Dat vooroorzaakt wel eens enorme koppijn zoals vandaag.

Jongens zijn van oorsprong jagers en als de prooi te makkelijk te vangen is de lol er gauw af en dat is ook zo. Als een jongen moeite moet dan trek je ze juist wel naar je toe. Ik denk dat ik inderdaad wat afstand neem en niet gelijk reageer als hij smst of niet telkens op neemt als hij belt... een beetje onzeker maken, er moet wel iets te ontdekken blijven, toch?? Het lijkt simpel maar ik hoop dat ik het vol hou en werkelijkheid wordt.

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties | Commentaren (2)

Commentaren

Er is misschien een reden waarom hij al iemand heeft?
Volgens mij wacht de ware ergens anders op jou.
En die ware zal alles voor je doen, hij zal alles laten vallen voor jou. Trust me ;-)

Grtjs!

Gepost door: Fairytale Girl | 13 augustus 2011

In de liefde zijn de wegen grillig! Ik hoop dat je de liefde vindt en dat die beantwoord wordt.Liefs.

Gepost door: magda | 13 augustus 2011

De commentaren zijn gesloten.