11 september 2011

Terug van Vakantie

Zo'n weekje vakantie schiet zo voorbij. Heb een enorm gezellige en leuke week gehad. Ik heb voor mij zelf dingen op een rijtje kunnen zetten althans voor groot deel. Maar heb wel rust in mijn hoofd gekregen en dat is al grote voordeel. Heb lekker met de hond door de duinen gereden en uiteraard bij het strand geweest toen het wat mooier weer was. Voor de gehele week werd er voor ons ontbijt anno lunch neergezet en dat was zeker overtreffelijk en dus heerlijk... Verse broodjes,gebakken of gekookt ei, of tosti's... het avondeten was ook voortreffelijk en  smaakt goed.

We hebben verschillende activiteiten ondernomen zoals; vliegen in klein vliegtuigje,ecomare, op uitnodiging zijn we naar een biologisch zorgboerderij geweest om daar thee te drinken, wezen winkelen in verschillende plaatsjes, wezen wandelen in de duinen met de hond, garnalenvissen, rondrit gemaakt met de buschauffeur als reisgids. Verder nog af en toe gelezen in het 2e deel van twilight "new moon".

 

Nu voel ik mij eigen brak en heb pijn in mijn lichaam dat is minder maar weegt niet af aan een leuke weekje weg..

Gepost door BIANCA in Mijn beperking, Mijn conditie | Commentaren (1)

Commentaren

Bianca,leuk te lezen dat je vakanie weekje goed is verlopen en dat je zoveel hebt gedaan.Het is wel een beetje normaal dat je nu moet bekomen.Een beetje rustig aan doen en een goede nachtrust zal al veel helpen.groetjes!

Gepost door: magda | 11 september 2011

De commentaren zijn gesloten.