23 september 2011

wie o wie ben ik..??

Ben benieuwd of jullie uit dit verhaal kunnen halen wie ik ben.
Ik ken d’r nu ruim zes jaar. We zijn veel buiten en spelen af en toe met een bal. Er werd gezegd dat ik niet van water hield, zwemmen vind ik ook maar niks. Des ter leuker het wel is om door het water te rennen en het liefst dat ze er helemaal gek van wordt en dan roep ze mij weer. Maar zodra ik mijn kans weer ruik dan ben ik weer door het water aan het rennen. Tot ergernis toe… maar uiteindelijk moet ze er wel om lachen.
Ik help haar graag en soms heb ik het idee dat ik niet goed mij mijn best doe en dat ze het gauw zat is en zelf doet, allicht dan wel met veel moeite. Ik voel mij eigen dan wel schuldig en kruip ik weg. Ondanks dat doe ik nog veel voor haar en ze geeft mij dan een knuffel of krijg ik wat lekkers.
Als ze verdrietig is kruip ik op schoot en troost ik haar. Ik probeer haar dan weer aan het lachen te krijgen,meestal lukt dit wel.
Ik ben gek op knuffelen en vind het dan wel eens jammer dat ze tegen omstanders zegt dat ze mij niet mogen knuffelen. Uiteindelijk weet ik wel mijn knuffelgehalte op peil te houden want dan haal ik ze gewoon bij haar. Ga geregeld met haar naar een café waar ik volop geknuffeld wordt en waar ik gek genoeg gratis drinken krijg.
Thuis mag ik geregeld mijn maatje even op stang jagen en corrigeren, het is nu al zo dat ze niks hoeft te zeggen, dat ik iets hoor wat mijn maatje niet mag doen dat ik er zelf op af ga. Enige wat ze dan roept “doe zachtjes met elkaar” en dan kijken we allebei heel onschuldig om van had je het tegen ons.
We kunnen soms enorm melig zijn en zingen we ieder op onze eigen manier mee met bepaalde nummers en dan zijn we echt twee gekken.
Met slecht weer verstopt ze lekkernij door het huis en mag ik het opzoeken, een soort speurzoekertje…

Gepost door BIANCA | Commentaren (3)

Commentaren

Geen flauw idee, Bianca! Ben wel knap nieuwsgierig naar! ;-) Weer wat bijgelezen hier, je sleurt ons lekker van hier tot overal en weer terug!

Groetje

Gepost door: Willy | 24 september 2011

Ik denk dat je het over je hond en over je kat hebt! Ik ben toch benieuwd of dit klopt.

Gepost door: magda | 24 september 2011

Heb echt geen idee. Misschien je huisdieren?
Wens je nog een fijne zondag toe.
Groetjes,
moeke Nicky

Gepost door: moeke Nicky | 25 september 2011

De commentaren zijn gesloten.