25 september 2011

ra-ra raad eens

Ik ben d’r dagelijks voor haar. We hebben hele afstanden afgelegd. Ik heb meerdere functies als ze moe is dan zet ze mij in relaxed stand en wil ze iets doen zoals haar hobby’s waaronder achter de pc werken dan zet ze mij in zo’n stand dat goed achter het bureau kan werken. Ik heb begrepen dat ik vier voorgangers heb gehad en de ene was wel beter dan de ander. Maar ja ze zit of staat eigenlijk ook bijna nooit lang stil.

Alleen in de nacht rusten we allebei en kan ik weer bij tanken voor de volgende dag. We hebben al een hele hoop samen mee gemaakt en ze is zelfs een tijdje het vertrouwen kwijt geweest in mij. Gelukkig was ze er met een week weer aardig over heen. Het gebeurt wel eens dat ik het niet doe en dan kan ze niks meer want ze is echt afhankelijk van mij en ze zal dan moeten vertoeven op haar bed. Ik wordt niet altijd even gauw gemaakt maar gelukkig zet ze er zelf altijd wel vaart achter dat we gauw samen weer op pad kunnen.

Helaas ben ik wel bang dat ik gauw vervangen wordt want ik ben al bijna vier jaar en voor dat de opvolger volledig compleet is ze wel weer enige tijd verder. Het is niet anders zullen onze wegen scheiden.

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

Commentaren

Dat is zeker en vast je rolwagen of hoe jij het ook noemen mag!

Gepost door: magda | 26 september 2011

De commentaren zijn gesloten.