06 oktober 2011

keuze gemaakt, ik ga verder

Die ohw zo leuke en aantrekkelijke jongen heeft zijn keuze gemaakt,hij heeft voor zijn huidige vriendin gekozen. Hij heeft mij nu enkele keren aangesproken via msn en heb wel met hem gesproken. Enkele in mijn omgeving snappen dat niet. Hij heeft inderdaad een bepaalde indruk op mij gemaakt waardoor ik niet zomaar alles kan blokkeren en verwijderen. Hun zouden het wel hebben gedaan maar ik ben hun niet en de meeste kennen de achtergrond niet. 

We kennen elkaar inmiddels al zo'n vier jaar en altijd goed contact gehad. Geef toe ik heb hem nog niet mogen ontmoeten. Het lijkt een soort van vriendschap wat er in die loop der jaren is gekomen.

Ik ga nu verder met mijn eigen leven. Ik wacht op niemand en laat helemaal NIET een man mijn leven beheersen. Terwijl mijn omgeving er duidelijk anders overdenkt, en ik hun goede bedoelingen wel waardeer.Ondanks dat ik er niet mee eens ben voelt het voor mij wel goed hoe het momenteel gaat.

 

Ergens op deze aardbol is wel iemand die mij letterlijk ziet zitten en niet alleen de rolstoel ziet.

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties | Commentaren (1)

Commentaren

Zo is het Bianca,ergens op de wereld is er wel iemand die bij jou past.En als die vriend zijn keuze heeft gemaakt moet je dat ook respecteren.Gevoelens kun je niet dwingen.Het is hard voor jou ,maar beter nu dan als je een echte relatie zou hebben.Er komt heus wel ene moment dat het aan weerszijden klikt! liefs.

Gepost door: magda | 08 oktober 2011

De commentaren zijn gesloten.