17 oktober 2011

aangifte moeten doen...

Zo het is weer een tijdje geleden.

er is de afgelopen tijd een hoop gebeurt kan ik je zeggen

 

Enkele weken geleden kreeg ik incasso brieven omtrent een mogelijke bestelling van internet,bellen en televisie. Dit zou begin juni aangevraagd zijn en niet betaalt maar mijn PERSOONSGEGEVENS waren gebruik zodoende kreeg ik de incasso rekeningen. In totaal van 360,- euro binnen een 5 werkdagen... Dan schrik je wel even en je gaat gelijk bellen en uiteindelijk blijkt dat die persoon mijn persoonsgegevens heeft misbruikt. Om te bewijzen dat ik het niet was moest ik aangifte te doen bij de politie en dat heb ik gedaan en moest een kopie opsturen naar het incasso buro.

 

De hond is geopereerd vorige week aan een vet bult. De hechtingen zitten er nog in maar het gaat de goede kant op. Ben wel voor de zekerheid langs de dierenarts geweest afgelopen vrijdag en vandaag. Maar het zag er mooi uit en gewoon door gaan met smeren van uierzalf en in de nacht bind ik er een sjaal om heen.

 

Voor de rest heerlijk genoten van het weer. Dat najaars zonnetje scheen heerlijk en heb er goed van genoten en deed mij lichamelijk ook goed.

Dit merkte ik vandaag wel. Ondanks de weinig puf om op te staan heb ik een hoop werk verzet vandaag. wasgoed gedaan, afwassen, vegen in huis, kattenbak schoon geschept, fysio therapie en zoals ik hier boven schreef nog eventjes naar de dierenarts. Alleen moet ik nu nog eten koken en weet niet wat en heb geen zin in koken... zie straks wel wat het gaat worden.

 

Commentaren

Dag Bianca, amai dat is erg om zoiets tegen te komen.Ik hoop dat het met de aangifte bij de politie geregeld kan wordne.
Fijn dat de hond goed aan het recupereren is. Straks is hij terug zijn vrolijke zelf .Het was toch wel een spannende tijd zeker !
Het mooie weer zit er wel op,hier is het momenteel aan het regenen en donderen. En het is erg frisjes geworden.
En heb je ondertussen lekker gekookt?

Gepost door: magda | 19 oktober 2011

De commentaren zijn gesloten.