24 oktober 2011

Houd gewoon NIET op....

Het houd gewoon nog NIET op... heb vorige week donderdag 21 oktober 2011 opnieuw aangifte moeten doen. Er wordt daadwerkelijk bij veel bedrijven dingen bestelt op mijn naam en op mijn oude adres. Ik, ik weet van niks en krijg de rekening... Je privacy wordt aardig geschonden op deze manier. Ik bestelde in het verleden nog wel eens kleding bij bonprix maar zelfs daar is mijn naam door het slijk gehaald. Heb zojuist wel gebeld en het oude klantnr laten blokkeren en ik heb wel een nieuwe klantnr gekregen maar de angst is wel dat ik achtervolg blijf door die onbekende bestelling en vooral de rekening van de bestelling die eind juli 2011 is gedaan.

 

Heb de rechtshulp gebeld en kreeg als tip vraag de overeenkomst van datgene op en laat ze maar aantonen dat ik het heb gedaan en mochten ze het aantonen kan ik hun aantonen dat ik hier al van december 2010 woon op mijn huidige adres. Verder had ik het goed aangepakt en vooral NIET betalen!!!!

 

Lichamelijk en geestelijk geeft dit je wel enorme klap. Ben echt een paar dagen goed van slag geweest en ik was al niet echt fit vorige week dan krijg je dit er opnieuw boven op... Heb met recht slapeloze nachten gehad... Angst om envelope te open, met de gedachten niet weer een rekening hé.....

 

 

Gepost door BIANCA in Algemeen, Emoties, Mijn beperking | Commentaren (2)

Commentaren

Dat geloof ik best. Prettig is anders. Hopelijk vinden ze de dader(s).

Gepost door: nana | 24 oktober 2011

oei ik zou ook van slag zijn hoor. Zeker niets betalen .Zij moeten maar bewijzen dat jij die bestellingen hebt gedaan.Probeer zo min mogelijk bestellingen te doen bij firma's.Iedere keer je rechtshulp inschakelen als er zoiets gebeurt hoor!!

Gepost door: magda | 24 oktober 2011

De commentaren zijn gesloten.