08 november 2011

Mijn dag....

De dag begon lekker... Aangezien ik geen ochtend mens ben ging het vanmorgen wel aardig goed. Heb een heerlijke wandeling gemaakt met de hond en was eigenlijk best koud buiten,maar goed het was wel lekker. Heb wat zakelijke telefoontjes gepleegd en geprobeerd financiele zaken voor komend jaar wat op een rijtje te zetten. Het gaat heftig jaar worden met al die hoge rekeningen. Maar goed half nederland wordt er slechter van dus dan is het een lichte troost.

Later nog wat opgeruimd en dan nog eens wandeling met de hond en vervolgens een warme kop thee,heerlijk... Vanmiddag lekker achter de naaimachine gezeten om weer mobielhoesjes te maken en ik 2 hoesjes gemaakt die gewarteerd zijn. Zijn goed gelukt al zeg ik het zelf. Tussen door met een goede vriend zitten msnen en even later de piepers zitten schillen.

Lekker aardappels en bruine bonen gegeten! Vanavond kwamen mijn broer en schoonzus voor huishouding zoals stofzuigen,dweilen, sanitiar schoonmaken. Het was erg gezellig en onder tussen gezorgt voor paar bakkie koffie. Vlak voordat ze weg gingen had wederom een brief van telecom bedrijf die eveneens gedupeerd is door fraude van persoonsgegevens. Maar zij hebben zich nu ook niet aan de afspraak gehouden dus ga ik wederom naar de politie om advies te vragen wat handig is. Het zit mij totaal niet lekker en hopelijk slaap ik wel...

Verder houd mij bezig dat volgende week de thuis controle is van de beademing en ben erg onrustig door bovengenoemde zaak dus beademing piept geregeld en de hoestbuien zijn ook nog niet over. Hierdoor gaat het alarm wel geregeld af maar slaap over het algemeen wel goed. ben erg benieuwd wat hun der van zeggen.

Commentaren

Wat zei je alweer over die hoest? Bij jou lijkt het al beter te zijn ,maar bij mij niet hoor. Ik blijf maar hoesten en nu heb ik last van de sinussen.
Je bent wel bedrijvig geweest !
Hopelijk kan de Politie je goede raad geven en maak je maar niet te ongerust over die beademing.

Gepost door: magda | 11 november 2011

De commentaren zijn gesloten.