17 november 2011

Pattinson noemt seksscène Twilight gekkenwerk

(Novum) - Twilight-acteur Robert Pattinson vond het opnemen van de liefdesscène met Kristen Stewart maar lastig. "Zeker twintig geldschieters raden je aan wat wel en niet te doen, het is gekkenwerk", vertelt de 25-jarige acteur aan Novum Nieuws.

Pattinson noemt seksscène Twilight gekkenwerk

Volgens de Britse acteur hebben veel fans van de fantasyfilmreeks hoge verwachtingen van de vrijscène. "Daar word je wel nerveus van, normaal is het niet zo gênant." De talloze aanwezigen op de set stelden Pattinson niet op zijn gemak. "Je laat ze je vrijtechnieken bekritiseren."

De acteur neemt het opnemen van een liefdesscène het liefst met een korreltje zout. "Als je acteert, wil je eigenlijk alles serieus nemen, maar in zo'n seksscène doe je dat juist niet."

In The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 trouwen de hoofdpersonen Edward Cullen, een rol van Pattinson, en Bella Swan, gespeeld door Stewart. In de film raakt Bella zwanger en dat was bijzonder voor Pattinson, die verkering heeft met Stewart. "Spelen een vader te zijn was geweldig, dat was een van de leukste scènes om te doen", zegt Pattinson over zijn filmvaderschap.

De vaderrol heeft de jonge acteur bewust gemaakt van de natuurlijke manier waarop vrouwen met baby's omgaan. "Elke vrouw met een baby ziet eruit alsof ze heel haar leven moeder is", zei hij eerder tegen Novum. "Mannen niet, die zijn doodsbang dat ze de baby gaan breken."

De opnamen van de laatste twee Twilight-films zijn al achter de rug. Het eerste deel komt woensdag in de bioscopen. Breaking Dawn - Part 2 is eind volgend jaar in de bioscopen te zien.

nieuws.nl/16 nov. '11

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.