21 november 2011

4 dagen weekend gehad, das pas relaxed.....

Zo mijn lange weekend zit er helaas weer op. vanaf vorig week donderdag al weekend, dat was wel ff lekker en heb er flink van genoten; uitslapen,laat na bed en relaxen.

Zaterdag waren mijn ouders gekomen om te helpen om de tuin winter klaar te maken. We hebben ruim 200 bloembollen in de plantenbakken gedaan. Daarna met zijn 3-tjes snert gegeten,jammie...

Zondags lekker zitten hangen achter de pc en in de avond voor de tv. Heb weinig gedaan, had ff persoonlijk dipje...

 

Vandaag weer op relatieve vroege tijd opgstaan. Heb nog niet zoveel gedaan. Heb geboden op prachtige patiné buffetkast echt grandioze kast... Heb een eigen zanger in huis, boomer jammert mee met de muziek uit top 1000 van Q-music. Kan soms leuk zijn maar soms ook weer niet.

Verder vanmiddag fanatiek gedaan bij de fysio en het voelt weer lekker. In de zin dat ik goed mijn best heb gedaan. haha... Zometeen nog ff eten koken en afwassen dan weer niksen heerlijk. Morgen weer achter naaimachine om mobielhoesjes te maken.

fijne maandag avond nog mensen...

 

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

Commentaren

Leuk te lezen dat je een relaxt lang weekend had!! Wow 200 bollen geplant! dat is veel zeg. Ik heb er een vijftigtal geplant , allemaal tulpenbollen.De oude paaslelie bollen moet ik nog planten maar het is hier zo'n vies weer dat ik maar voorzichtig ben binnengebleven .Het is bijna alle dagen mistig en dat is bepaald niet zo goed voor mijn zware verkoudheid die maar niet helemaal wil genezen.
Vandaag ben je er weer ingevlogen ! Goed zo want een dipje mag je niet laten uitgroeien tot een grote dip!!liefs.

Gepost door: magda | 21 november 2011

De commentaren zijn gesloten.