25 november 2011

Grandioze film, echt een aanrader!!!

edward en bella.jpgGister avond na de bioscoop geweest, de film Twilight saga: Breaking Dawn part 1, is een echte aanrader!!!! Grandioze film!!! Maar helaas nu één jaar wachten op part 2 dat is wel erg zuur... Volgend jaar november 2012 komt twilight saga: breaking dawn part 2 pas uit...

 

 

 

Vandaag begon niet echt super, had mij eigen verslapen, had met Emcart afgesproken tussen 9-13u ivm kapotte lichten. Emcart belde om 11.50u op dat ze het niet gingen redden en of ik andere dag kon.

 

Tussen door met Boomer  uit geweest werd ie aangevallen door zo'n stafford/bulldog achtige hond... (die had al eerdere een hond gegrepen en die mist nu een stuk oor) de stafford/bulldog hond liep los en mijne ook en binnen 20 seconde had ie Boomer volop in de zij te pakken. Boomer viel meerdere malen in koprol,maar Boomer heeft HEEL VEEL geluk gehad en is niet gewond geraakt... Als je weet dat je hond andere honden grijpt laat je hem toch niet los lopen? of heb ik het verkeert? Daarnaast gebeurde het vlakbij een basisschool waar dus kleine kinderen spelen...

Gepost door BIANCA in Algemeen, Film & Muziek | Commentaren (3)

Commentaren

Ocharme, hopelijk heeft je hond geen pijn van de beten of inwendige kneuzingen. Ik heb dit ook ooit voorgehad met Kelly, zowel ik als Kelly waren overbeten door een Dobberman die uit een opengaande voordeur kwam gerend.
Dat is schrikken!
Ik kom je een fijn weekend toewensen Bianca.

Gepost door: Chris | 25 november 2011

Hopelijk geen gevolgen voor je hond. Maar schrikken doe je zeker en zoals je zegt in de nabijheid van een school, er zou eens iets met die kinderen gebeuren! Mag niet denken aan de gevolgen.

Fijn dat je genoten hebt van de film. Ik zei het al eerder.Ik ben niet zo op de hoogte van die twilight films.

Gepost door: magda | 25 november 2011

Alles goed met je Bianca ? Het blijft hier zo stil.

Gepost door: magda | 29 november 2011

De commentaren zijn gesloten.