17 december 2011

Chauffeur vergeet gehandicapte man in taxi

 

(Novum) - Een 36-jarige gehandicapte man uit Sliedrecht heeft een dag in Hardinxveld-Giessendam in een taxibusje gezeten, nadat de chauffeur hem was vergeten. De 57-jarige taxichauffeur was vermoedelijk in de veronderstelling dat de man was uitgestapt, meldt de politie.

Het was de bedoeling dat de man, die verstandelijke en lichamelijke beperkingen heeft, vrijdag zou worden teruggebracht naar de instelling waar hij woont. Toen hij daar om 22.00 uur nog niet was, werd hij als vermist opgegeven.

De politie zette een zoekactie op touw, waarbij ook de mobiele eenheid werd ingezet. Met politiehonden, een politiehelikopter en agenten werd gezocht naar de man. Daarnaast werd via Burgernet, sms-alert en Twitter een oproep gedaan naar de man uit te kijken.

Het slachtoffer werd uiteindelijk zaterdag rond 14.00 uur door de taxichauffeur gevonden. De chauffeur was vrijdag na zijn werk met zijn busje terug naar zijn woning in Hardinxveld-Giessendam gereden.

De 36-jarige man was onderkoeld, maar aanspreekbaar. Hij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het incident heeft kunnen gebeuren.

nieuws.nl/17 dec '11

snap niet hoe dit heeft kunnen gebeuren... Je kijkt toch of de taxi leeg is en maakt de taxi schoon naar je dienst?!?! Je hoort iemand toch ademen... Vindt het vaag en rare situatie.Heb wel mijn twijfels aan de argumenten van de chauffeur "dacht dat ie uitgestapt was".

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (3)

Commentaren

een onvergeeflijke fout met een gelukkig goede afloop!

Gepost door: magda | 17 december 2011

Ook mijn verstand kan dat niet goed vatten, Bianca, die chauffeur moet nogal gesuft hebben volgens mij. In ieder geval, voor die achtergeblevene moet het een nare ervaring zijn geweest ! Pffffff ...
het zal je maar overkomen zeg!


Groetjeeeeeeee ... !

Gepost door: klaverke | 18 december 2011

Hallo Bianca, ben even komen bijlezen. Fijne week verder. Mvg

Gepost door: Chris | 18 december 2011

De commentaren zijn gesloten.