21 december 2011

Zo gezellig met die kerstlichtjes....

Mijn huisje is helemaal in kerst sfeer. Ziet er zo gezellig uit dat ik eigenlijk de gordijnen dicht wil laten en genieten van de kerstlichtjes, maar ja dan lijkt het net of ik een kluisternaar ben. Maar ja tegen de klok van 17u gaan de gordijnen echt wel dicht... En tijdens het koken een vrolijke kerst CD aan en mee jammeren met de muziek heerlijk.

 

Vanmorgen is de CTB ( centrum thuis beademing) geweest voor controle en alles blijkt OKE..!!! Verder is mijn huisje vandaag weer schoon gesopt en ziet het er weer netjes uit en dan kan van mij de feestdagen wel beginnen. Mijn ouders komen slapen en 2e kerstdag komt de rest van de familie.

 

Met oud & nieuw nu nog geen concrete plannen, hoe dan ook ga ik niet weg. Ga voor het eerst samen met de hond oud & nieuw vieren. Heb wel medicatie voor het rustig houden en de ergste schrik te verminderen. Ben erg benieuwd en vind het ook wel spannend hoor maar ja ooit zal ik het moeten onder vinden. Moet alleen nog even iemand regelen die vooral 's avonds mee de hond uit gaat laten. Maar dat komt wel goed...

Gepost door BIANCA | Commentaren (4)

Commentaren

Hi
Ik kom je fijne feestdagen wensen en een goed begin van 2012.
Je huisje is al in sfeer!!

Geniet lieverd.

Daag, tot in het nieuwe jaar.

Gepost door: Danique | 21 december 2011

Geniet van je kerstlichtjes Bianca,

Deze tijd is het echt super-gezellig in huis ... :-) !

* Aai aai voor de woef *

Dà-aaaaaaaaaag ... :-) !

Gepost door: klaverke | 21 december 2011

@ Danique : dank je wel

@ Klaverke: die aai zal ik de woef geven...

Gepost door: Bianca | 21 december 2011

O je bent al helemal in de mood voor de komende feestdagen! Hier gaan de gordijnen ook al vroeg dicht hoor en branden de kerstlichtjes en een paar kaarsjes.Het is zo gezellig!
Wat fijn dat je familie komt logeren ,het zal bij jou een gezellige boel worden .Feest maar eens flink!! En krijgt je hond en poes ook iets extr's ?Geef ze allebei maar een lieve aai van mij.

Gepost door: magda | 22 december 2011

De commentaren zijn gesloten.