16 januari 2012

Onze naasten helpen....


Dit komt misschien arrogant overkomen maar dit is mijn mening over het steunen van goede doelen buiten NL.

We steunen met ze allen miljoenen en allicht miljarden aan goede doelen buiten onze kikker landje Nederland. Heb er echt alle begrip voor dat we bereid zijn om die mensen daar te helpen. Maar waarom helpen we onze naasten niet eerst die rond moeten komen van het minium door lichamelijk klachten of ziektes. Ben ook wel van mening dat een deel die het krap hebben door eigen schuld is gekomen door een eventuele roekeloze levensstyle of wat dan ook.

Uiteraard heb je ook van die mensen die de belazeren en dan liever lui dan moe zijn.

Waarom helpen we niet eerst onze eigen mede burgers. Het kan vrijwillig, je geeft en je krijgt allicht iets voor terug.En wie kleine niet eerd is het grote niet weerd. Dat wil zeggen dat als je het kleinste niet accepteert ben iets groters niet waard.

steun eens Nederlands goed doel... Ik ben zelf donateur van spieren voor spieren en ik ga binnenkort een evenement organiseren met harley davidson en die zamelen geld in wereld wijd voor mensen een spierziekte dat goede doel heet MDA Europe...(allicht later dit jaar meer info over) maar er zijn nog tig ander goede doelen in Nederland...

 

 

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (2)

Commentaren

Bianca ik kan je volgen,ik denk dat ook dikwijls.Waarom de mensen in eigen land niet helpen want er zijn genoeg mensen die het hard nodig hebben en dat zal met de economische crisis er niet op verbeteren.

Gepost door: magda | 16 januari 2012

Ik ben het met je eens Bianca!

Gepost door: Danique | 17 januari 2012

De commentaren zijn gesloten.