27 januari 2012

Dag horoscoop: Tweelingen


Vandaag wordt de stemming bepaald door verstand en routine. Voor passie is er momenteel geen plaats, of misschien wil je dat niet. Alleen heeft de liefde niet veel met verstand en routine te doen. Je bewijst dat je recente vooruitgang geen kwestie van toeval was. Je laat zie dat jij er ook gewoon hard voor werkt. Je krijgt financieel gezien nieuwe kracht en zelf ondersteun je dat met slimme plannen. De buitenwereld maakt het leven niet altijd even simpel.

 

Die laatste zin klopt inderdaad helemaal.....Krijg net een brief Evean dat de uitgeleende tillift van Jackiesweekend zoek is aaaaaaaaaaaaaahhh.... Telefoniste chagrijnig etc... Dus ik bel de hotel (waar we zaten)op en vroeg of er nog een tillift staat met tilband van evean/emcart? Ja zegt die mevrouw er staat er inderdaad nog eentje op een kamer. Of het juiste is daar belt ze me nog over terug.
Terwijl ...evean die maandag 14-11-11 die tillift + tilband weer op zouden halen!?!?! Maar ben ik dan verantwoordelijk voor het feit dat hun hem niet ophalen... Oké ik heb hem geleend en heb doorgegeven dat ie nog op de kamer stond en Evean zou hem maandag middag weer ophalen.
Dan sturen ze nu pas een brief dat ie zoek is... een beetje vreemd... Maar goed zal het GEDOE wel weer oplossen.pffff.........

Commentaren

hahahah , je bent hier echt wel in gang geschoten en je postte meteen maar een heleboel postjes! Hou het maar een beetje voorzichtig hoor,want anders heb je een terugslag.
Dat ze die diepvries dief maar vlug vatten en zielig is het voor dat meisje en die poesjes o zo schattig.
Ik ben ook een tweeling maar ik kan er niets zinnigs mee aanvangen met die horoscoop.

Gepost door: magda | 27 januari 2012

De commentaren zijn gesloten.