25 februari 2012

Slaapkamer opnieuw inrichten


Ik heb vandaag het hoog/laag bed gekregen wat afkomstig is van mijn ouders. Nu moet ik gaan puzzelen dat de hulp er gemakkelijk om heen kan en ik er ook gemakkelijk door heen kan rijden. Heb wel ideeën in mijn hoofd nu maar hopen dat het ook mogelijk is... Het wordt nog heel wat geschuif en bedden dans voor dat het alles weer zijn plekkie heeft gevonden...

Kan er nog even nachtje over slapen en dan morgen de grote verandering in slaapkamer door voeren. Heb er zin in... als ik dan een logé krijg dan hoef ik geen hoog/laag bed te regelen...

 

Verder een rustig dagje gehad...

Gepost door BIANCA in Tuin & Huis | Commentaren (2)

Commentaren

Hallo Bianca, Wat heb je je blogje mooi in een ander kleedje gestoken!! En je was ook nog bedrijvig met je logjes. Ik had eventjes niet veel tijd omdat de kleinkinderen een weekje op verlof waren bij oma en opa.
Wat zeg je me daar stoppen met bloggen? Dat mag je niet doen hoor.Niet iedereen laat een reactie na maar als je zelf zegt dat het tellertje omhoog gaat dan weet je toch dat je blog gelezen wordt!!!
Je hebt nogal plannen met je slaapkamer lees ik. Hopelijk krijg je je slaapkmaer zo sdat je er erg tevreden over bent! Groetjes en morgen een fijne zondag!

Gepost door: magda | 25 februari 2012

Zoek het maar eens goed uit vandaag hoe je de slaapkamer gaat inrichten ;-)

Groetjes en succes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 26 februari 2012

De commentaren zijn gesloten.