27 februari 2012

Personeel vindt rat met tanden hangend in nek patiënt


 

 

© Thinkstock

Een rat in een Engelse kliniek heeft zijn tanden in de nek van een kwetsbare, verdoofde patiënt gezet. De rat zou de man maar liefst 13 keer in de nek en de rug gebeten hebben, beweren de ouders van de patiënt. Dat schrijft de Daily Mail.

Het voorval gebeurde in een kliniek in het Engelse Surrey waar geestelijk gehandicapte mensen worden opgevangen.

De 42-jarige Jason Ketley werd op brute wijze aangevallen door de rat, menen zijn ouders. Het dienstdoende personeel zou pas hebben door gehad wat er gebeurde toen Ketley, die het vermogen van een kind van 2 heeft, met de rat bleef worstelen. Het beest hing op dat moment met zijn tanden in de nek van patiënt.

'Het is een schande,' vindt de moeder van Jason, Pat Boardman. 'Dat zoiets tegenwoordig kan gebeuren. Mijn zoon was hulpeloos en doodsbang. Hij kan zich niet verweren.' Ze zou pas over het incident zijn ingelicht toen ze zelf belde om te vragen hoe het met haar zoon ging.

'Muisje'
Volgens de kliniek heeft niet een rat zijn tanden in Jason gezet, maar een veldmuis. Onzin, meent zijn moeder, gezien de enorme tandafdrukken in de hals van haar zoon. Normaal gesproken zijn volwassen ratten zo'n 10 centimeter lang, terwijl veldmuizen een centimeter of 4 halen.

Jason is in een ander ziekenhuis opgevangen en behandeld. Hij kreeg injecties tegen difterie, tetanus en poli. Zijn ouders hebben een officiële klacht bij het ziekenhuis ingediend.
(Redactie)

 
27/02/12

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (2)

Commentaren

niet te geloven dat dit kan voorvallen in een ziekenhuis!

Gepost door: magda | 28 februari 2012

@ magda:
het is echt vies idee en ontverantwoordt...ik zou niet graag in dat ziekenhuis liggen...

Gepost door: Bianca | 29 februari 2012

De commentaren zijn gesloten.