08 april 2012

Strijd...


Ik heb al eerder gepost (om precies te zijn 4 maart) "afgelope met...". Dit gaat over het feit om veel minder fastfood te eten en minder chips. Die weken er daarna is dat helaas niet op gegaan om te MINDEREN... . Sinds de afgelopen 2 weken heb ik na mijn eigen idee wel een balans gevonden.

Dit in de zin van: veel thee drinken (6-8 kopjes per dag) of ik drink water uit half liter flesje, eet fruit, tomaat, komkommer,sla, groente... Minder pasta's (dit is niet makkelijk want ik ben gek oop pasta) eten. In de weekend mag ik dan wat lekkers zoals tuc... Eet nu ook gegereld alleen vlees met groente. Ik voel mij eigen al wel een stuk beter in de zin van meer energie over dag.

Ik fiets 1x per week gemiddeld zo'n 6 km binnen in half uur. Moet wel eerlijk zeggen zou het liefst nog wel 1x per week extra willen fietsen maar helaas moet er iemand zijn om mijn voeten goed vast te zetten... Maar ja het is niet anders.  Ik doe dan ook nog 1x per week mijn armen trainen beide doe ik bij de fysiotherapie.

Kortom ik ga het zo volhouden en dat ondanks met de feestdagen. wel wat extra's maar met minder mate... en genoeg blijcen drinken.

 

Commentaren

Hoi Bianca,

Goed bezig. Thee is gezond hoor. Ik drink het vaak met honing, hmmm lekker!!! Blijf bewegen, blijf gezond.

Groetjes!

Gepost door: Hallo | 08 april 2012

@ hallo:
thnx voor je reactie.ik drink liever thee zonder honing ... Ik beweeg zo veel als ik kan met mijn beperking. maar hoe dan ook elk pondje gaat door het mondje,dus dat moet ik ook aanpassen.

Groetjes

Gepost door: Bianca | 09 april 2012

Never give up, Bianca! Een probleem duidelijk onder ogen zien, is reeds een flink stuk van de oplossing.

Groetje

Gepost door: Willy | 09 april 2012

Ja, go go go, go Bianca!!!

Gepost door: hallo | 10 april 2012

De commentaren zijn gesloten.