10 april 2012

nogmaals na het politiebureau

Deze ochtend zal ik weer enige tijd door brengen op het politie bureau i.v.m. die fraude zaak. Ga inmiddels aangifte doen voor 3e keer. Ik vermoed dat dit ook nog niet de laatste keer zal zijn dat ik aangifte ga doen in deze zaak. Maar dat zal verder afwachten zijn.


Ik ben inderdaad weer één uur op het politiebureau geweest voor die verrekte aangifte. Gelukkig heb ik een contactpersoon bij de politie en die agente is erg behulpzaam en vriendelijk. Dat geeft in ieder geval wel wat vertrouwen. Maar wat zou ik blij zijn als dit alles eens achter de rug is... Ik zal blijven strijden die persoon achter slot en grendel zit...

Nu nog wat brieven typen en dat versturen en dan hopen dat goed is...

Gepost door BIANCA in Algemeen, Emoties | Commentaren (4)

Commentaren

Nooit leuk zoiets ...

Hoop dat alles in orde mag komen !

Lieve groet ... Moi ... ;-)

Gepost door: klaverke | 10 april 2012

@ Klaverke
Dat mag ik ook hopen dat alles tot een goed einde mag komen. Ik ga nu door dat ie oplichter vast zit... Dat moet er allicht tegen over staan aangezien het mij hoop slapeloze nachten,tijd en geld heeft gekost om alles recht te zetten.

Lieve groet,

Gepost door: Bianca | 10 april 2012

Wat een elende lieve Bianca!!!!
Bedankt voor je lieve woorden bij mij, je bent een lieverd en ik vind het ongelooflijk rot dat jij dit allemaal moet meemaken!!

Gepost door: Danique | 10 april 2012

@ Danique
Geen dank lieve Danique, er is een hoop gebeurt bij jou, zorg dat je het rustig plekje kan geven en kijk dan uit naar een eventuele oplossing. Het leven gaat niet over rozen bij niemand niet, geloof me.

het is niet niks inderdaad, maar hoe dan ook ik kom hier sterker uiteindelijk.

Lieve Groet,
Bianca

Gepost door: Bianca | 10 april 2012

De commentaren zijn gesloten.