13 april 2012

lief en aardig...

Fun-with-Ice-snow-animals-sheeps-winter-humor-blog.jpg

Als mensen mij net leren kennen of een foto van mij zien dan krijg ik vaak en dus regelmatig te horen je bent lief en aardig. Dat is inderdaad hun eerste indruk en zo ben ik ook wel. Maar hoe langer ze mij kennen, dan leren ze ook mijn andere kant kennen en dat valt in sommige situatie niet goed en nemen ze een stap terug.

het lijkt dan net als deze schapen dat ik eerst een masker op heb. Zodra ze mij daadwerkelijk beter leren kennen dan zien vele het niet zitten. Maar zij zijn de gene die mij hoop geven, na enkele dagen willen ze alleen nog vrienden blijven (ondertussen blijven ze je wel een goed gevoel geven) en tot slot doen ze vaag en laten ze het contact verwateren.

Dit is zeker te triest vol woorden... Maar ja het is echt zo!!

Gepost door BIANCA | Commentaren (4)

Commentaren

Hoi Bianca,

Het gebeurt hetzelfde met iedereen hoor. Er is altijd een selectie waar we kunnen zien wie die gewone kennissen, vrienden, of en echte echte intieme vrienden, en mischien worden familie voor ons (de laatste duurt zeker lang tot we op een conclusie komen dan wij zo intiem zoals'familie'. Let it flows.

Groetjes

Gepost door: hallo | 14 april 2012

@ hallo,

Ik laat het nu ook gaan maar soms heb je een moment dat je even bij stil blijkt te staan en dan voelt het gewoon klote...

Ooit zal het wel goed komen denk ik...

het leven gaat door...

Gepost door: Bianca | 14 april 2012

Hela wat? Met die gevaarlijke tijgers en panter en een poes in een drinkglas? Nou moe, beetje uitkijken eerst! ;-) Gelukkig is de aardige Bianca algauw te ontdekken tussen de regels en ver van alle onzin. Toch? ;-)

Groetje

Gepost door: Willy | 15 april 2012

Hey Bianca ... niks van aantrekken

en gewoon jezelf blijven.

Doe ik ook ... ;-)))Groetjeeeee ... :-) !

Gepost door: klaverke | 17 april 2012

De commentaren zijn gesloten.