08 mei 2012

Pijn


Ik heb sinds gister morgen last of beter gezegd pijn in mijn linker heup. Heb gister ook flinke krampen gehad in mijn gehele linker been. Dus ik hou mij eigen even rustig vandaag. Doe alleen even wat afwassen, was ophangen en klein spul wat opruimen.

Vanavond wordt mijn huissie weer schoon gemaakt. Heb een een vensterbank vol met dode mugjes. Als je met dit vochtige weer buiten rijd en langs het water dan heb je vaak van zwermen of een wolk muggen. Dan hap je letterlijk en figuurlijk van die vliegjes. Voorbereid met jas voor neus+mond en eigenlijk nog bril op zodat je die vliegjes niet in je ogen krijgt.

Zoals jullie al eerder konden zien in een van mijn vorig blogberichten vind de hond het heerlijk om zich suf te rennen op het strand. Met als evolg dat ik in huis ook een aardig wat zand heb liggen. Tuurlijk ik neem aan mijn rolstoel ook wel het nodige mee maar hij neemt in zijn vacht ook heel wat mee. Maar ach zolang hij plezier heeft en zich suf kan rennen, dan geniet ik er enorm van. Soms doet ie net of ie mij niet hoort en blijft ie door rennen terwijl ik verder wil... Nog even ligen rollen bollen in het strand zelf zodat nog meer meeneemt naar huis,haha...

Ik geniet ervan dat is het voornaamste...

 

Gepost door BIANCA | Commentaren (5)

Commentaren

inderdaad , genieten dat is het voornaamste

Hopelijk gaat het wat beter met je pijn

Gepost door: merel | 08 mei 2012

Kijk, als je nu niet laat poetsen, dan komt het strand toch bij jouw thuis te liggen? Hoef je ook zover niet meer! ;-)
Hopelijk is je pijn weer vlug beter, Bianca.

Groetje

Gepost door: Willy | 08 mei 2012

En dat laatste is het belangrijkste: genieten!

Gepost door: cuisine celine | 08 mei 2012

@ Merel
Ik hoop ook dat de pijn gauw minder wordt. Neem voor het slapen gaan zeker een pijnstiller.

@ Willy:
Jaja dat zou wat zijn een strand in je huis. Maar dan sta ik ook geregeld vast in het zand... Ik heb geen knappe strandwacht die mij komt bevrijden,haha...

@ Cuisine celine:
Ik zal zeker genieten!!! En vooral positief blijven!

Gepost door: Bianca | 08 mei 2012

Terwijl je het schreef heb je nog eens genoten!Je hond heeft geluk dat hij op het strand kan rennen!En jij geniet ervan ,dan vergeet je ook wel eventjes die pijn. Hopelijk is het ondertussen al weer beter met je.

Gepost door: magda | 10 mei 2012

De commentaren zijn gesloten.