27 mei 2012

Grandioos aan het genieten


Ik geniet lekker van het weer en de leuke dingen die op mijn pad komen. Zo heb ik afgelopen vrijdag een trouwerij gehad van een goede vrienden. Dit was niet naast de deur en konden vlakbij een in hotel slapen. Dit was erg maar dan erg gezellig. Alles was goed geregeld de tillift ( een hulpmiddel die ik nodig heb om in en uit bed te komen) stond al netjes op de hotelkamer. We hebben lekker met wat andere vrienden die eveneens waren uitgenodigd gegeten in het restaurant van het Hotel. Zo ook het ontbijt wat bij de prijs in was begrepen. De beestjes werden netjes verzorgt door de buurman.

Verder lekker aan het genieten van het heerlijke zonnetje de natuur.  Ik ben dan ook lekker bruin geworden. zo mag het voorlopig wel even blijven qua weer. Ben nog maar nauwelijks benauwd geweest de afgelopen tijd. Dit door genoeg te drinken en overdag lekker rustig te houden qua activiteiten.

Ik heb zelfs vorige week nog even op de home trainer gefietst (5,5km) om de vochtbalans weer te activeren... Dat is enige waar ik overdag vooral last van heb.

Mensen geniet er nog even van voordat je het weet is het mooie weer afgelopen.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (2)

Commentaren

Ja ik lees het :je hebt genoten en dat heb ik ook gedaan. Daarom niet zo veel blogrondes gedaan. Maar het mooie liedje is een beetje uit. Vandaag was er maar een waterzonnetje en de wind was nogal frisjes. Morgen misschien beter? Prettig weekend alvast.

Gepost door: magda | 01 juni 2012

Hopelijk zijn je zonnepaneeljes opgeladen voor enkele frisse dagen die er (naar men zegt) zitten aan te komen, Bianca. ;-)

Groetje

Gepost door: Willy | 02 juni 2012

De commentaren zijn gesloten.