10 juni 2012

De hond is JARIG!!!

Het gaat hier lekker zijn gangetje. Vandaag scheen lekker het zonnetje daar heb ik samen met mijn beestjes van genoten. Zelfs Boomer die vandaag JARIG is!!!

In de tuin lekker weer eens gelezen (zo'n 35 pagina's) echt heerlijk...

Heb donderdag of vrijdag de bevestigingsbrief gekregen van de gemeente, dat ze mijn aanvraag hebben ontvangen en dat de aanvraag in behandeling is en dat grote verbazing minimaal 6 tot maximaal 16 weken duren... Mijn ervaring duurt het nooit zo lang voor dat de gemeente een beslissingen hebben genomen.Maar ja ik wacht het wel af.

Nu lekker relaxen... achter de pc & tv...

Het EK Voetbal is weer van start gegaan. Normaal gesproken ben ik niet of geen voetbal fan maar EK & WK dan ben ik des der fanatieker...

Heb vlaggetjes in vazen staan en ik had een oranje t-shirt aan en heb een "Holland" sjaal... Maar helaas mocht het gister niet baten Nederland - Denemarken 0-1 voor Denen... snik snik...maar nu op na de volgende wedstrijd wat allicht ook niet makkelijk gaat worden Nederland - Duitsland...??? aanstaande woensdag om 20.45u...

 

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

Commentaren

Niet opgeven, Bianca! Misschien doen ze een extra 'efforke' (Algemeen Beschaafd Vlaams voor inspanning) ter gelegenheid van Boomer zijn verjaardag. Je hebt hem toch zeker wel oranje laten spuiten?! ;-) Wij duimen in ieder geval mee!

Groetje

Gepost door: Willy | 10 juni 2012

Ondertussen weet je dat Nederland al twee keer heeft verloren en het zit er niet echt aan te komen dat ze de derde match zullen winnen. Maar naar deze wedstrijden zijn toch altijd de moeite waard om te bekijken.Voetbal op topniverau.Zoals de tennismatchen ,daar kijk ik ook naar hoor.
Geef Boomer nog een late knuffel van mij !

Gepost door: magda | 15 juni 2012

De commentaren zijn gesloten.