17 juni 2012

De afgelopen dagen

De afgelopen dagen zijn voorbij geschoten.

Donderdag middag weer gefietst zo'n 7,29km in zo'n 35,35 minuten... Het voelde weer goed. Vrijdag morgen kwam ik met onder rug tegen de toilet beugel en dat was behoorlijk pijnlijk. Dit was precies op de zelde plek als in januari van dit jaar waar ik ook mijn onder rug stootte. Dit is is tot op heden nog best pijnlijk, vooral in de avond uren.

Gister kwam ik tot de ontdekking dat ik 4 tv zenders miste en was in lichte paniek maar naar veel gemopper en gestuntel heb ik de 4 tv zenders weer terug.

Vandaag uitgeslapen en daarna gewandeld met de hond in een stevige wind en zonnetje dus dat was wel even lekker... In huis lekker aan het opruimen geslagen. Dit omdat ik van de week weer jaartje ouder wordt... Ik heb ook al wat lekkernij ingekocht de AH is hier ook gewoon open op zondag dus dan hoef ik van de week nog maar weinig boodschappen te doen. Nu even relaxen voordat de spannende EK voetbal wedstrijden van poule B van start gaan.

Veel kijk plezier met de EK voetbal wedstrijd... Ik ben er klaar voor...

Commentaren

oei een Holland fan. Ik hoop voor jou dat ze winnen vanavond.
Bijna jarig zeg je! En al voorbereidingen getroffen. Zozo je bent wel in goede doen zo te lezen.Actief ,maar toch een beetje voorzichtig dat je je onderrug niet opnieuw pijn doet hoor! liefs.

Gepost door: magda | 17 juni 2012

Hallo Bianca, even een groet. Ben weer helemaal bijgelezen. Je nagels zijn prachtig gedaan, een geduldig werkje.
Ik wens je een fijne week toe. Groetjes

Gepost door: Chrisje | 18 juni 2012

@ chrisje

Ja het was een geduldig werkje maar het heeft niks geholpen want NL voetbalteam is al weer thuis...snik snik en nog eens snik...
Maar ik ga va de week mijn eigen party wel geven want ik wordt deze week weer een jaartje ouder...

@ magda
Inderdaad magda bijn jarig... Met mijn onderrug gaat het inmiddels weer de goede kant op.

Gepost door: Bianca | 18 juni 2012

De commentaren zijn gesloten.