24 juni 2012

Weer gefietst

afgelopen donderdag heb ik onlangs weer ruim 6 km gefietst. Het voelde heerlijk en helaas was de tijd om nog langer te fietsen maar ja... Aankomende donderdag gaan we er weer voor.

Maandag (morgen dus) weer lekker de arm spieren trainen. Thuis train ik mijn buikspieren als ik tv zit te kijken. Ik span mijn spieren dan geregeld aan voor 5 a 10 minuten achter een. Dit alles om op langer termijn een betere conditie te krijgen en allicht wat kilo's kwijt te raken. Ik doe het voor mij zelf. In het verleden is het mij ook gelukt om enkele kilo's kwijt te raken, daar ga ik nu weer voor streven...

Ik heb nu een diepvriezer en kan nu mijn restantjes qua eten in vriezen en een andere keer op eten. Dus als ik geen zin heb om te koken dan haal ik gewoon wat uit de vriezer ideaal. Hierdoor raak ik minder geneigd om fast food te eten. Ik probeer nog steeds minderen met chips. Ik ben momenteel eerst de restanten van mijn verjaardag van afgelopen woensdag (20 juni) op te maken. Dus ik hoef weinig tot geen boodschappen te doen, dan kom ik niet in de verleiding.

Ik wil dit zelf en doe het voor niemand anders dan mij zelf...

 

Commentaren

Als je zo vastberaden bent om te slagen ,zal het je ook wel lukken.Begin maar met die chips te laten,daar zit veel zout in en die houdt vocht vast en dus ook gewicht.Ja die buikspieroefeningen kan ik ook gebruiken maar ik ben er te lui voor of stel het alsmaar uit om eraan te beginnen. Stevige buikspieren ontlasten ook je rug.En daar heb ik bij inspanningen in de tuin bijvoorbeeld wel last van.Een nachtje goed slapen helpt wel maar toch is het beter te voorkomen dan achteraf te moeten genezen. Groetjes!!

Gepost door: magda | 24 juni 2012

@ Magda
Tsja ik ga mijn best doen meer kan je niet doen. Drink veel thee en water. Daarnaast probeer ik meer fruit te eten dan komt het op lange termijn vast wel goed... En zo nu en dan even wat chippie moet ook kunnen.
Vandaag dus arm spieren getraind en voelt weer goed en lekker aan...

gr. Bianca

Gepost door: Bianca | 25 juni 2012

De commentaren zijn gesloten.